En tilfældighed bragte Anders Jacobsen forbi en osteopat

Anders Jacobsen

En tilfældighed bragte Anders Jacobsen forbi aut. fysioterapeut (nu aut. osteopat) Jacob Fabricius Hacke, da han havde problemer med højre skulder samt iskias-nerve, også i højre side.

”Lægen sagde til mig, at jeg bare skulle stoppe med at spille fodbold og badminton, da smerterne var blevet for voldsomme. Begge dele var en stor del af mit liv, så derfor måtte jeg se, om der var andre muligheder. Det var tilfældigt, at det var hos Jacob jeg fik tid, men det gik hurtigt op for mig, at jeg var kommet i hænderne på en mand, der vidste hvad han talte om. Allerede efter 2-3 behandlinger var smerterne reduceret og jeg kunne igen dyrke sport.

Under forløbet var Jacob god til at forklare, hvorfor jeg havde ondt, og hvordan jeg kunne få det bedre. Med nogle hjemmeøvelser kunne jeg holde smerterne nede, men jeg vidste, at jeg ikke fik gjort øvelserne hjemme. Derfor kommer jeg fortsat efter et par år til vedligeholdende behandling hos Jacob med et interval på 4-6 uger.

Udover at han er en flink fyr, så ved han, hvad han gør. Jeg anbefaler alle at bestille tid, hvis de har de mindste skavanker” slutter en glad Anders Jacobsen.

Vidste du at… Osteopat Jacob Fabricius Hacke supplerer med følgende:
Selve skulderbæltet består af skulderen, kravebenet og skulderbladet. Skulderens nerver kommer fra nakken og blodtilførslen til området strækker sig helt fra brystryggen og ud til skulderen. Derudover er skulderen også afhængig af en god bevægelig i brystryggens led. Alt dette gør skulderen til en af kroppens mest komplicerede led og årsagen til skulderproblemerne kan være mange. En grundig undersøgelse af årsagen til problemet er derfor essentielt.

Book en tid hos osteopat Jacob Fabricius Hacke på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Læs mere om vores osteopater her:
Hans Andersen | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Anders Bengtsson | Jacob Fabricius Hacke | Nadia Pedersen |

​Vi har desuden:
Henrik Thorsø Christensen, der har læst osteopati i 5 år.