En Kropsanalyse hjalp mig i gang med løb, siger Birgitte

Birgitte Ballegaard

Birgitte Ballegaard deltog i foråret 2017 til et foredrag hos FOA Sydsjælland, hvor fysioterapeuter fra Næstved Rygcenter var mødt op med vægten til Kropsanalyser under armen, og med nyeste viden inden for kost og motion.

”Jeg meldte mig til af nysgerrighed, da det kunne være sjovt at se, hvor gammel min krop var i forhold til min alder. Det viste sig, at der var næsten sammenfald mellem de to aldre. Jeg tænkte dog, at det måtte kunne gøres bedre. Jeg har tidligere løbet en del, men en knæskade satte stopper for den aktivitet. Jeg tænkte dog, at det var en god anledning til at komme i gang med at løbe igen.

Siden den første Kropsanalyse, har jeg løbet hver 2. - 3. morgen. Det bliver til ca. 5 km. ad gangen. Jeg står tidligt op og løber inden jeg tager på arbejde. Det er en god start på dagen, og så får jeg det gjort. Når først jeg kommer fra arbejde, kan der være mange forhindringer, som gør, at jeg ikke får løbet. Udover løbet forsøger jeg at begrænse mit indtag af sukker” siger Birgitte Ballegaard.

”Jeg nyder mine løbeture, og det har været godt for mig. På tre måneder tabte jeg mig 2 kg., mens min krop blev 10 år yngre, så jeg fortsætter med at løbe”.

Med en Kropsanalyse, som Næstved Rygcenter tilbyder, får du blandt andet målt din vægt, væske i kroppen, fedt – herunder fedtet omkring de indre organer – og din krops alder.

​Vi kommer også gerne ud til din virksomhed, forening eller andre fællesskaber og tilbyder Kropsanalyse og foredrag om kost og bevægelse. Kontakt os på [email protected]

Book en tid til en Kropsanalyse på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​