En hjernerystelse satte Susanne i forbindelse med vores osteopat

Susanne Halkjær

Susanne Halkjær faldt om på arbejde, og slog hovedet både mod skrivebordet, en reol og gulvet. En undersøgelse på Køge Sygehus udelukkede en hjerneblødning og en blodprop, og sendte Susanne hjem. Men hun havde det ikke godt. Smerter og en udfordret balance førte hende til akupunktur, som heller ikke hjalp. En bekendt foreslog en osteopat hos Næstved Rygcenter, hvor Susanne mødte Nikolaj Kaufmann.

”For første gang i forløbet, blev jeg taget alvorlig. Jeg mødte en osteopat, der vidste hvad han snakkede om. Han lyttede og konkluderede meget hurtigt, at jeg havde en kraftig hjernerystelse. Allerede efter første behandling oplevede jeg en tillid og empati, som har hjulpet mig. Jeg blev sat til små øvelser, som langsomt har gjort mine udfordringer mindre.

Allerede ved første behandling vidste Nikolaj, at jeg havde svært ved at huske, hvilket er en følge af hjernerystelse, så derfor optog han øvelserne på min telefon. En handling, som har haft stor betydning for mig. Nikolaj er blevet min trofaste støtte og store hjælp i mit forløb, som indebærer store ændringer i mit liv, som blandt andet er hukommelsestab, træthed og balanceproblemer. Jeg må i dag prioritere meget i livet. Alle handlinger medfører træthed og hvile. Det har været rigtig godt, at Nikolaj har støttet. Jeg kan varmt anbefale andre at opsøge en osteopat. I mit tilfælde var det løsningen til et mere tåleligt liv, hvor jeg kan fungere, selvom forandringerne er store i forhold til før faldet” slutter Susanne Halkjær.

Book en tid hos osteopat Nikolaj Kaufmann på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Læs mere om vores osteopater her:
Hans Andersen | Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Anders Bengtsson | Jacob Fabricius Hacke | Nadia Pedersen |

​Vi har desuden:
Henrik Thorsø Christensen, der har læst osteopati i 5 år.

 

December 2018​​