Mavekneb og uro

Elvira Møller

Osteopat Nadia Pedersen hjalp Elvira af med uro og mavekneb.

”Uro og mavekneb hos min datter Elvira (født maj 2020) førte mig forbi osteopat Nadia Pedersen hos Næstved Rygcenter. Elvira var kun få måneder gammel, da vi kom hos Nadia første gang. Og der var meget hurtigt en effekt. Faktisk allerede efter første behandling. Vi kom kun tre gange hos Nadia. Den sidste gang var mere velvære for min datter” siger Michelle Hansen.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Da Michelles store datter var spæd, prøvede hun flere forskellige behandlingstyper, uden af finde den rigtige. Det var derfor ikke en succesoplevelse. Hun havde siden læst sig frem til, at en osteopat kender mere til kroppen end for eksempel en fysioterapeut. ”Og så havde jeg været til et foredrag om osteopati hos Næstved Rygcenter for at høre mere om behandling af både babyer og voksne” siger Michelle Hansen.

Nogle måneder efter behandlingen hos Nadia var Elvira til undersøgelse hos lægen og en børne ergoterapeut, fordi hun havde ekstra folder på det ene lår. Ergoterapeuten forslog at prøve en osteopat, som Michelle havde god erfaring med. Hun var derfor tryg ved at bestille endnu en tid hos Nadia, der ikke fandt noget usædvanligt ved folden på Elviras lår.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

”Nadia er en rigtig rar og venlig person at komme ind til. Jeg kan meget godt lide, at hun snakkede til min datter med navn, selvom hun blot var en baby og ikke forstod, hvad der skulle ske. Men med rolig stemme gav det bare så meget mening. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at bruge Næstved Rygcenter. Det har jeg allerede gjort flere gange” slutter en glad mor til Elvira.'

Kontakt Næstved Rygcenter her.

Se vores osteopater her. Book en tid her.

Call Now ButtonRING OP