Anders hjælper Pia Lang Petersen

Pia Lang Petersen

​​Allerede som 13-årig fik Pia Lang Petersen sit første migræneanfald. Kort før hun blev 18 år fik hun konstateres meningitis. Det var en gren af sygdommen, som ingen tidligere havde overlevet, men Pia er en fighter. Med stædighed og viljen til ikke at blive kørestolsbruger – som lægerne sagde hun ville blive – fik hun kæmpet sig på benene igen. Familien og de nærmeste var en uvurderlig hjælp med genoptræningen.

Hendes meningitis har haft mange følgevirkninger. Blandt andet har den sat sig på centralnervesystemet, sådan at hun ved smerter ikke blot har ondt et sted i kroppen, men i hele kroppen.

”Jeg har tidligere været til kiropraktor og fysioterapeut. På et tidspunkt fik jeg tid hos Anders Bengtsson. Det var inden han kom til Næstved Rygcenter. Da han skiftede til Næstved Rygcenter, prøvede jeg flere andre behandlere, men måtte erkende, at det er Anders, der i dag er osteopat, der kunne hjælpe mig.

Anders kan manipulere med mine led, og han kommer hele kroppen rundt. Det hjælper mig. Lige så vigtigt er det, at han er rolig og venlig, og så er han altid i godt humør. Hans humor ligger tæt op ad min egen, så vi sammen kan grine lidt af det hele. Anders er god til at se de positive ting, hvilket bærer mig frem.

Jeg kommer hos Anders 1-4 gange om måneden afhængigt af, hvordan jeg har det, og hvor god jeg er til at passe på mig selv. Jeg kan kun anbefale Anders til andre med kroniske smerter” slutter Pia Lang Petersen.​

Mød vores osteopater her. Book en tid her.

Call Now ButtonRING OP