Akutte uspecifikke lændesmerter

Et vrid i ryggen fil Janne Ågot Holm til at søge læge. Planen var klar – Janne skulle til en fysioterapeut.

 

”Jeg ringede til Næstved Rygcenter og kom igennem til en meget sød sekretær. Og jeg var så heldig, at jeg kunne komme til samme dag. Heldet var også med mig, at jeg kom ind til aut. fysioterapeut Julie Sønderup.

 

Julie var sød, lyttende og empatisk og vi havde med det samme en fin dialog om mine udfordringer. Oppe på briksen fik Julie behandlet mig i ryg, hofte og ben. Og hun trak i mig. Og så gav hun mig nogle øvelser med hjem, som jeg skulle gøre frem til næste konsultation sidst på samme uge.

 

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forbedringer. Jeg kunne sove igen og jeg kunne komme ud af sengen uden de store smerter. Jeg kan derfor varmt anbefale andre at få en tid hos Julie” slutter Janne Ågot Holm.

 

Aut. fysioterapeut Julie Sønderup supplerer: ”Janne kom med akutte uspecifikke lændesmerter efter et forkert vrid/bevægelse i ryggen. Hun tog Panodil 3 gange dagligt, og havde smerter i alle bevægelser i ryggen.

 

Janne blev ledmobiliseret for ryg, bækken og nakkeområde og jeg fik blødgjort den spændt muskulatur, som øger blodtilførsel til det pågældende område. Spændinger påvirker nervesystemet, så kroppen bliver mere afspændt. Når vi blødgør den spændte muskulatur, forstår musklerne at de kan slappe af, og at der ikke er "fare på færde"

 

Janne fik nogle bevægelighedsøvelser for ryggen, så kroppen kunne forstå at bevægelser ikke var farligt.

RING OP