Akupunktur hjalp på Pias smerter

Akupunktur hjalp på skuldersmerter

Med dagligt ondt i skulderen opsøgte Pia Fraenkel - Næstved Rygcenter for at få hjælp. Hurtigt kom hun i forbindelse med aut. fysioterapeut Mihai Anghel. Allerede ved første behandling tilbød Mihai akupunktur.

”Jeg var meget skeptisk med hensyn til akupunktur, men min skepsis blev gjort til skamme. Hurtigt mærkede jeg færre smerter, og større bevægelighed i skulderen. En bevægelighed jeg har brug for i mit daglige arbejde. Kombineret med daglig hjemmetræning gør, at jeg kan gå på arbejde uden smerter. Det er kun ved en bestemt bevægelse med armen, at jeg mærker smerter.

Jeg har alt det bedste at sige om Mihai. Han er en behagelig mand, og han vidste, hvad han gjorde. Hele vejen igennem følte jeg mig tryg ved hans behandling. Jeg har derfor den bedste anbefaling” siger Pia Fraenkel.

Pia fik det bedre for hver gang hun kom hos Mihai. Hun fik 6-7 behandlinger, hver gang med 8-10 aku­punktur nåle.

Aut. fysioterapeut Mihai Anghel siger: ”Akupunkturen fjerne smerterne, men ikke årsagen til dem. Årsagen fjernes med træningen. Derfor skal du betragte behandlingen med akupunktur som  smertelindring, der skal sup­pleres med træning. Mange patienter fortæller, at de ikke længere tager medicin for at styre smerterne, når de er blevet behandlet”.

Fakta: Akupunktur er en naturlig smertebehandling, der hjælper dig til at nedsætte eller fjerne dit forbrug af smer­testillende medicin.

September 2022

RING OP