Akupunktur hjalp Bent Riisager

Bent Riisager havde så ondt i sin højre arm, at han ikke kunne tage jakke på. Og det blev værre og værre, og han kunne næsten ikke løfte armen.

”Jeg var klar over, at jeg måtte gøre noget for både bevægeligheden og smerterne. Derfor kontaktede jeg Næstved Rygcenter og fik en tid hos aut. fysioterapeut Mihai Anghel. Mihai undersøge mig grundigt og testede min bevægelighed.

Jeg blev tilbudt akupunktur. Det blev til 8-10 nåle i skulderen og 20 minutters hvile på briksen. Allerede efter første gang havde jeg færre smerter. Jeg fik fem behandlinger, hvor jeg hver gang blev undersøgt og derefter nåle. Jeg blev sendt hjem med en elastik og nogle øvelser, og det hjalp meget hurtigt.

Book en tid hos Mihai her.

Da jeg kom, tænkte jeg, at jeg skulle masseres og at det så ville gå over. I dag ved jeg at akupunktur har en stor effekt, og jeg er glad for, at jeg fik det tilbud hos Mihai. Han får mine bedste anbefalinger” slutter Bent Riisager.

Aut. fysioterapeut Mihai Anghel supplerer: ”Det er vigtigt at tilføje, at akupunktur ikke kan stå alene. Akupunktur lindrer smerterne, men fjerner ikke årsagen. Derfor er træning også helt afgørende”.

Book en tid hos Mihai her.

Call Now ButtonRING OP