4 måneder gammel fik Mathias hjælp af en osteopat

Mathias Æbelø

Mathias fik det bedre efter første behandling. Gennem en bekendt havde Tanja Æbelø hørt om Næstved Rygcenter. Da hendes søn Mathias på fire måneder havde lidt bøvl med nakken og hoften, var det derfor nærliggende at ringe til klinikken.

”Mathias havde især problemer, når familien kørte bil, så derfor ringede jeg og fik en tid hos osteopat Hans Andersen. Hele behandlingen foregik på Mathias' betingelser, og i hans tempo. Hans Andersen fik løsnet Mathias op hele vejen rundt, og resultatet kunne mærkes med det samme. Hvor han normalt skreg under køreture, faldt han i søvn på vejen hjem efter første behandling. I dag 1 måned senere har vi stadig ingen problemer med vores køreture" siger Tanja Æbelø, der oplyser, at en enkelt behandling var nok.

”Jeg behandler en del børn, der har samme symptomer som Mathias havde. I langt de fleste tilfælde kan vi hjælpe” siger Hans Andersen, der er osteopat og indehaver af Næstved Rygcenter.

Book en tid hos osteopat Hans Andersen på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Læs mere om vores osteopater her

 

Call Now ButtonRING OP