Søren Mikkelsen

Søren Mikkelsen

Søren Mikkelsen er direktør hos Næstved Rygcenter. Han har kontor på Eskadronsvej med du kan indimellem også møde ham i Købmagergade. Søren kom til Næstved Rygcenter i 2019.

I dagligdagen har Søren mange ting at holde styr på, herunder en personalegruppe på godt 25 behandlere med stor ekspertise inden for fysioterapi og osteopati.

Næstved Rygcenter er en virksomhed i fremdrift, centralt placeret i Næstved på Sydsjælland, og med patienter fra det meste af regionen. Vi hjælper både patienter, der har en henvisning fra en læge, men også patienter, der ikke har en henvisning fra en læge. Lige siden starten har det været vores vision at hjælpe mennesker til et bedre liv uden smerter og uden brug af medicin.

Men vores eksperter har også stor erfaring med de mere komplekse forløb, som: hjernerystelsen | piskesmæld | babyer/børn | kæbeproblematikker | inkontinens

Hvis dine udfordringer er for komplekse til, at vi kan hjælpe dig, sender vi dig videre i sundhedssystemet til en nærmere udredning.

Jeg er stolt af, at kunne præsentere en virksomhed med så mange dygtige og dedikerede behandlere. Da jeg startede hos Næstved Rygcenter, blev jeg med det samme imponeret over det engagement, den dedikation og specialviden, som behandlerne har. Men også over de mange historier, som vores patienter fortæller – læs mere her.

Hver dag går jeg på arbejde med visheden om, at det bliver endnu en dag, hvor vi hjælper mange mennesker til en hverdag med en bedre livskvalitet og med færre smerter. Jeg glæder mig også over at vores kunder bliver modtaget med entusiasme og smil, det spreder god stemning.

Udover de to hovedområder (fysioterapi og osteopati), så er træning/genoptræning også et stort tema hos os. Genoptræning er at hjælpe mennesker i en svær situation – mennesker, der har mistet færdigheder, enten på grund af sygdom eller fordi vi glemmer at pleje vores muskler, led, organer og bindevæv ved at bruge vores krop.

Næstved Rygcenter har eksperter, der er aut. osteopater og aut. fysioterapeuter. Vi har tre klinikker: Købmagergade 4, Næstved | Eskadronsvej 4D, Næstved | Storegade 10, Glumsø.

Sammenlagt har vores behandlere mere end 200 års erfaring med at hjælpe mennesker af med smerter, og dermed også til en bedre livskvalitet. Vi har hvert år ca. 50.000 individuelle behandlinger. Dertil kommer vores mange hold.

Næstved Rygcenter er en virksomhed med 30 ansatte, hvoraf syv er osteopater og 19 fysioterapeuter. Dertil kommer de administrative medarbejdere.

Call Now ButtonRING OP