GynObs fysioterapi (bækkenbunds-fysioterapi)

GynObs Fysioterapi kan populært sagt også kaldes for bækkenbunds-fysioterapi. Bækkenbunden er en muskel, der er kan være svær at undersøge og mærke på. Det er derfor nødvendigt for GynObs fysioterapeuter at være specialuddannet til at undersøge bækkenbunden igennem skeden eller endetarmen, for at kunne undersøge og behandle bækkenbundsproblemer. Ud fra undersøgelsen og din problematik tilrettelægges et behandlings- og træningsforløb.

Både kvinder og mænd kan have bækkenbundsproblemer. Det kan blandt andet være smerter i bækkenbunden og/eller inkontinensproblemer (du kan ikke holde på vand eller afføring).

Oplever du problemer med, at du ikke kan holde på vand, gas eller afføring efter fødsel eller operation eller i dagligdagen for eksempel under fysisk aktivitet eller host, kan en gynækologisk fysioterapeut være behjælpelig.

En gynækologisk fysioterapeut/ uroterapeut (en uroterapeut har viden omkring bækkenbundens anatomi og -funktioner og kompetencerne til at udføre en fysioterapeutisk undersøgelse af bækkenbundsmuskulaturen vaginalt og den anale sphincters (lukkemuskel) funktion.

Næstved Rygcenter har aut. fysioterapeut (Helene Sander Bjerrum, der har en eksamen, der giver hende viden til at differentiere mellem forskellige typer af urin- og analinkontinens hos voksne, samt rådgivning og vejledning i forbindelse med behandling.

Fakta:
Hos kvinder over 50 år, er det ca. 30% der oplever problemer med inkontinens. Det er ca. 10% hos unge kvinder.
Hos mænd over 75 år, er det ca. 16% der oplever problemer med inkontinens. Det er ca. 0,7% af unge mænd.
For begge køn er det ca. 2-18% af voksne, der har problemer med at holde på afføring og gas (analinkontinens).

Bestil en tid hos Helene Sander Bjerrum, hvis du oplever et af ovenstående problemer med at holde på vand eller gas. Du kan ikke opnå tilskud fra sygesikringen til GynObs fysioterapi hos Næstved Rygcenter.

Bestil tid her.

Helene er uddannet ved Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapi (DUGOF).

Da behandling på dette område er specialiseret, og kræver ekstra uddannelse og ekstra tid til grundig undersøgelse og behandling, er priserne:

Ved 1. konsultation – ca. 60 min – 550 kr. Ved de efterfølgende behandlinger er der ligeledes sat ekstra tid af (ca. 45 min.). Prisen er 550 kr. for en førstegangsbehandling – og prisen på de efterfølgende behandlinger varierer fra 350 kr. til 550 kr. afhængigt af, hvor meget tid, der sættes i behandlerens kalender.

 

Call Now ButtonRING OP