Troels Stappen Nielsen

Troels Stappen Nielsen - ​Aut. fysioterapeut​ - Næstved Rygcenter

​Aut. fysioterapeut​ / har læst osteopati i 2 år

​Troels er årgang 1992. Han blev uddannet fysioterapeut i januar 2018 fra Absalon i Roskilde, og blev ansat hos Næstved Rygcenter den 1. juli 2018. I umiddelbar forbindelse med ansættelsen, startede han med at læse osteopati. Han har derfor tilegnet sig en specialiseret viden om undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af store dele af kroppen, hvilket er en overbygning af hans viden fra fysioterapistudiet.

​Via en læreplads som optiker fattede Troels interesse for anatomi og fysiologi. Den interesse kunne folde sig bedre ud via studiet til fysioterapeut, hvilket fik ham til at skifte uddannelse. I praktikken i forbindelse med uddannelsen, har han arbejdet med genoptræning af knæ og hofter. Han har desuden en særlig interesse i genoptræning efter blodpropper og hjerneblødninger.

​For Troels er information til patienterne vigtig. En forståelse for de udfordringer patienten har, kan hjælpe til et bedre behandlingsforløb. Rygge og skuldre er hans største interesseområde, men han behandler hele kroppen.

Troels er tilknyttet vores rygskoleteam, og behandler især fra Eskadronsvej. Han er desuden instruktør på vores GLA:D ryg hold.

Han er bosat i Slagelse, og dyrker styrketræning i sin fritid.

Book en tid hos Nikolaj på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Se alle vores fysioterapeuter her.

Call Now ButtonRING OP