Sebastian Emil Madsen

Sebastian Emil Madsen - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut

Sebastian er årgang 1996 og blev færdiguddannet aut. fysioterapeut i juni 2019 fra Absalon i Næstved. Derefter blev han fastansat hos Næstved Rygcenter.

Book en tid hos Sebastian her.

Det var et styrt på cyklen, og en alvorlig rygskade, der ledte Sebastian på sporet af, at han ville være behandler. Han har altid vidst, at han ville arbejde med andre mennesker, og være med til at gøre en forskel i deres liv. Efter styrtet på cyklen blev Jacob Hacke – (nu aut. osteopat) Næstved Rygcenter, der behandlede Sebastian.

Som uddannet aut. fysioterapeut kan han behandle hele kroppen, men især ryg, skulder og nakke har hans interesse. Ryggen er kroppens bindeled, men også skuldrene er vigtige i forhold til bevægelse og livsværdi. Som afgangsprojekt skrev han om: Frygt og undgåelsesadfærd 6 måneder efter en fraktur (brud), og hvilken betydning det har for behandlingen. Det scorede han et flot 12-tal på.

Book en tid hos Sebastian her.

I september 2021 startede Sebastian den 4-årige uddannelse til osteopat. Han er tilknyttet klinikken på Eskadronsvej. Han er en del af vores rygskoleteam (læs mere om Rygskolen her).

Privat bor han i Næstved og hans primære sportsaktivitet er løb.

Se alle vores fysioterapeuter her.