Sebastian Emil Madsen

Sebastian Emil Madsen - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut

​Sebastian er årgang 1996 og blev færdiguddannet aut. fysioterapeut i juni 2019 fra Absalon i Næstved. Derefter blev han fastansat hos Næstved Rygcenter. En del patienter kender ham allerede, da han siden oktober 2018 har været medhjælper på klinikken.

Det var et styrt på cyklen, og en alvorlig rygskade, der ledte Sebastian på sporet af, at han ville være behandler. Han har altid vidst, at han ville arbejde med andre mennesker, og være med til at gøre en forskel i deres liv. Efter styrtet på cyklen blev Jacob Hacke – (nu osteopat) Næstved Rygcenter, der behandlede Sebastian. Det blev et indblik i en ny verden med en professionel tilgang til at hjælpe andre mennesker.

​Som uddannet aut. fysioterapeut kan han behandle hele kroppen, men især ryg og skulder har hans interesse. Ryggen er kroppens bindeled, men også skuldrene er vigtige i forhold til bevægelse og livsværdi. Som afgangsprojekt skrev han om: Frygt og undgåelsesadfærd 6 måneder efter en fraktur (brud), og hvilken betydning det har for behandlingen. Det scorede han et flot 12-tal på.

Sebastian er tilknyttet klinikken på Eskadronsvej. Han er en del af vores rygskoleteam (læs mere om Rygskolen her).

Privat bor han i Næstved og har dyrket styrketræning. Fremtiden står på kampsport.​

Book en tid hos Sebastian på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Se alle vores fysioterapeuter her.