Sara Omeragic

Aut. fysioterapeut

Sara Omeragic er født og opvokset på Lolland, hvor hun efterfølgende flyttede til Næstved og blev fysioterapeut i juni 2023. Sara har været tilknyttet Næstved Rygcenter siden sommeren 2021, hvor hun har været medhjælper. Oprindeligt startede hun i praktik under uddannelsen hos os, og da praktikperioden var overstået, var begge parter enige om, at det var et godt match.

Sara startede derfor som fys-medhjælper hos Næstved Rygcenter i sommeren 2021, hvor hun har trænet en række patienter, men har også haft sine egne træningshold. Ud fra deltagernes oplevelser har de værdsat Saras stille og vindende væsen, men også hendes faglighed.

Med opstart hos Næstved Rygcenter får vi en kollega, der som alle andre fysioterapeuter mestrer især den nederste del af kroppen – altså fra hoften og ned. Hun har en særlig interesse for dig med smerter i knæ og/eller hofte, men har også en interesse inden for sportsskader. Hun har yderligere interesse i træning med børn og unge og byder gerne ind på opgaver, hvor hun kan give dem en god oplevelse og en bedre tilværelse.

Sara er GLAD (hofte/knæ) instruktør.

I fritiden dyrker Sara en masse karate og hun har gennem flere år væres svømmeunderviser for gigtpatienter ved varmtvandsbassinet i Næstved.

Sara bliver tilknyttet vores klinik på Eskadronsvej, men vil også have en del udebehandlinger.

Call Now ButtonRING OP