Nikolaj Mazur

Nikolaj Mazur - Aut. fysioterapeut og GLA:D instruktør - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut og GLA:D instruktør.

​Nikolaj Mazur er årgang 1991. Han er uddannet fysioterapeut fra skolen i Odense i januar 2020, og blev ansat hos Næstved Rygcenter 1. august 2020.

Med uddannelsen til aut. fysioterapeut, er han yderst kompetent til at behandle skader på hele kroppen. Gennem livet har træning interesseret ham meget, og han har prøvet alle facetter af træningen på egen krop. Han kender værdien af at træne de udfordringer du som patient har, og vil hjælpe dig i den retning, du har behov for.

I behandlingen lægger han meget vægt på et tillidsfuldt forhold. Han arbejder på den gode stemning, der på alle planer hjælper i en situation, som kan være smertefuldt. Nikolaj har en særlig interesse for patienter, med neurologiske sygdomme - herunder sclerose og parkinson.

Under uddannelsen var hans praktikforløb både i en privatklinik, på et sygehus og i kommunalt regi. Den afsluttende opgave omhandlede unge esportsudøvere og de udfordringer de møder set i et biologisk, psykologisk og socialt perspektiv. Han er desuden GLA:D instruktør, hvilket er et træningsprogram for dig med slidgigt i hofte og/eller knæ. Nikolaj vil blive tilknyttet vores klinik på Eskadronsvej,

Nikolaj bor i Næstved.

Book en tid hos Nikolaj på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Se alle vores fysioterapeuter her.

Call Now ButtonRING OP