Mischa Olin

Aut. fysioterapeut

Mischa Olin er født i 1993 og blev i juni 2023 færdig som aut. fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. Mischa startede hos Næstved Rygcenter i august 2023.

Som andre nyuddannede fysioterapeuter mestrer Mischa især underkroppen – det vil sige fra hoften og ned. Hun interesserer sig for knæproblematikker og har allerede tilmeldt sig GLA:D kurset, så hun inden vinteren kan kalde sig GLA:D instruktør. Hun har desuden en særlig interesse for din ryg og behandling af dine smerter.

I løbet af sin uddannelsen har Mischa været i praktik på flere kommunale klinikker, herunder Hvidovre Sundheds­center og Sundhedscenter Espens Vænge. Her fik hun praksiserfaring med en bred vifte af borgere, hvor Parkinsons, Multipel Sclerose og apopleksi fandt særlig interesse. Derudover har hun stået for holdtræning på blandt andet skulder-, amputations-, ryg- og hofte-hold. Desuden brænder hun for at arbejde med børn og unge med funktionsnedsættelser, herunder Cerebral Parese samt medfødt - eller pådraget hjerneskader - og har igennem praktik på en specialskole fået en masse erfaring inden for dette område.

Mischa er GLAD (hofte/knæ) instruktør.

Mischa er tilknyttet vores klinik på Eskadronsvej, men vil også arbejde med børn på institutioner i Næstved.

I fritiden er Mischa aktiv inden for en række sportsgrene, herunder svømning, wakeboarding og amerikansk fodbold.

Hun bor med kæresten i en lille by udenfor Næstved.

Call Now ButtonRING OP