Mette Nordly Pedersen

Mette Nordly Pedersen

Aut. fysioterapeut - og DO MSc. ost M.R.O.DK. (Det vil sige, at hun har bestået sin eksamen i osteopati, og venter sin autorisation), samt GLA:D* instruktør

​Mette er årgang 1991 og kom til Næstved Rygcenter i 2016, kort efter hun havde afsluttet sin uddannelse som fysioterapeut fra skolen i Næstved.

​Mette har læst osteopati på International Academy of Osteopathy i København, og har bestået sin eksamen i november 2020. Lige nu afventer hendes autorisation på at blive godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed. Med en godkendelse kan hun kalde sig aut. osteopat.

​Gennem tiden hos Næstved Rygcenter har Mette høstet stor erfaring omkring behandling og træning. Det handler både om behandling på briksen, og i særdeleshed holdtræning. Hun har således været en del af vores​ Rygskole-team, men har også gennemført en række træningshold for patienter med slidgigt i hofte og knæ.

​Gennem de sidste par år har Mette arbejdet intenst med vores vægt til​ Kropsanalyse. Hun mestrer de tal, som analysen frembringer, og kan sætte de rigtige ord på i forhold til eventuelle forbedringer for den enkelte, både når det handler om træning og kost. Gennem hendes interesse for sport, og de idrætter hun har dyrket, har hun på egen krop mærket, hvordan kosten har indvirkning på præstationen.

*​GLA:D​ betyder Godt Liv med Artrose i Danmark. Artrose er slidgigt. ​Mette har desuden forskellige hold, som knæ-hofte hold, skulderhold, hold i maskiner og ryghold, og så tilbyder hun også akupunktur.

I fritiden er Mette meget aktiv, og blev i 2013 samt 2016 Dansk Mester i kettlebell-lifting. De senere år har løb fyldt meget hos Mette, og dette kombinerer hun med både cykling og crossfit.

​Mette bor i Næstved kommune.

Book en tid hos Mette:
Telefon 5573 8844 - eller på [email protected]

Telefontider:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen til kl. 14:00).​

​Hos Næstved Rygcenter finder du også følgende osteopater:
​Hans Andersen | Anders Bengtsson | Carsten Munch | Nikolaj Kaufmann | Jacob Fabricius Hacke | Nadia Pedersen