Mathias Molter

Aut. fysioterapeut

Mathias (årgang 1991) er en nysgerrig fysioterapeut, som gerne vil have det hele i hænderne. Han blev udlært fra skolen i Næstved i januar 2022. Han kom til Næstved Rygcenter 1. november 2022. Som uddannet fysioterapeut mestrer han hele kroppen, og søger hele tiden at  finde den rigtige diagnose, og dermed også den rigtige behandling af dig. Han er lyttende og konkluderende.

Bestil en tid hos Mathias her.

Mathias har altid gerne villet arbejde med mennesker. Interesse for behandlerverdenen opstod, da han var ganske ung, da han så sin far fik problemer med ryggen, og blev nysgerrig på, hvordan man kunne hjælpe med sådan en problematik.

Inden han startede hos Næstved Rygcenter har han arbejdet på en anden privatklinik, men har også været ansat som afløser på Næstved Sygehus, hvor han var på medicinsk lungeafdeling.

Ved den afsluttende projekt på uddannelsen til fysioterapeut skrev Mathias om skinnebens betændelse og hvordan okklusionstræning (en træningsmetode, hvor du kan opnå effektiv muskelvækst ved at træne med mindre belastning end ved almindelig træning) kan hjælpe på skinnebensbetændelse.

Bestil en tid hos Mathias her.

I september 2022 startede han på det 4-årige studie til osteopat. Han glæder sig til at få mere viden til at hjælp dig og vores øvrige patienter. Mathias behandler fra Eskadronsvej.

Find vores fysioterapeuter her.

Bestil en tid hos Mathias her.

Call Now ButtonRING OP