Martin Oluf Bach

Martin Oluf Bach - Fysioterapeut - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut / har læst osteopati i godt 2 år.

​Martin er årgang 1990 og startede hos Næstved Rygcenter i august 2016.​

Det var et 3 måneders ophold på Gerlev Idrætshøjskole, som fik Martin på sporet af, at han ville læse til fysioterapeut. På idrætshøjskolen lærte han blandt andet idrætspsykologi, personlig udvikling, en masse træningslege og fik en træneruddannelse i fodbold.

Book en tid hos Martin her.

​Han blev færdig med uddannelsen til fysioterapeut i sommeren 2016, og fik umiddelbart derefter arbejde hos Næstved Rygcenter. Umiddelbart derefter begyndte han at læse osteopati. Han har gennemført godt 2 år på studiet. Han har derfor tilegnet sig en specialiseret viden om undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af store dele af kroppen, hvilket er en overbygning af hans viden fra fysioterapistudiet.

​Hos Næstved Rygcenter er Martin tilknyttet vores klinik på Eskadronsvej, og en del af vores Rygskole-team.

Martin har udover Rygskolen, 5 ryghold på forskellige niveauer, og 2 hold på maskiner. Martin har en stor interesse inden for træning af særligt knæ, hofte og ryg.

​Siden han fyldte 6 år, har foldbold fyldt en del i hans liv, inkl. flere trænergerninger. De senere år har styrketræning og løb fyldt en del. Han har desuden løbet København Marathon i henholdsvis 2013 og 2015.

Book en tid hos Martin her.

​Martin bor i Haslev med sin kæreste, og to børn, der er fra sommeren 2018 og sommeren 2021.​

Book en tid hos Martin på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Se alle vore fysioterapeuter her.

Call Now ButtonRING OP