Martin Oluf Bach

Martin Oluf Bach - Fysioterapeut - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut / har læst de første 3 år af osteopati-studiet.

​Martin er årgang 1990 og startede hos Næstved Rygcenter i august 2016.​

Det var et 3 måneders ophold på Gerlev Idrætshøjskole, som fik Martin på sporet af, at han ville læse til fysioterapeut. På idrætshøjskolen lærte han blandt andet idrætspsykologi, personlig udvikling, en masse træningslege og fik en træneruddannelse i fodbold.

​Han blev færdig med uddannelsen til fysioterapeut i sommeren 2016, og fik umiddelbart derefter arbejde hos Næstved Rygcenter. Umiddelbart derefter begyndte han at læse osteopati. Han har gennemført de tre første år. Han har derfor tilegnet sig en specialiseret viden om undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af store dele af kroppen, hvilket er en overbygning af hans viden fra fysioterapistudiet.

​Hos Næstved Rygcenter er Martin tilknyttet vores klinik på Eskadronsvej, men også vores Rygskoler samt behandling på Sydbyskolen og på Obovej.

​Siden han fyldte 6 år, har foldbold fyldt en del i hans liv, inkl. flere trænergerninger. De senere år har styrketræning og løb fyldt en del. Han har desuden løbet København Marathon i henholdsvis 2013 og 2015.

​Martin bor i Haslev med sin kæreste, og deres datter, der er fra sommeren 2018.​

Book en tid hos Martin på telefon 5573 8844 eller på [email protected]
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Se alle vore fysioterapeuter her.