Julie Sønderup

Aut. fysioterapeut

Julie er årgang 1997, og uddannet som fysioterapeut fra skolen i Næstved i januar 2023. Hun blev ansat hos Næstved Rygcenter den 1. februar 2023.

Julie lægger stor vægt på den personlige kontakt med dig som patient, og på at få dig til at føle dig hørt og forstået, hvilket hun ser som en forudsætning for et godt behandlingsforløb. Udover selve behandlingen, lægger hun fokus på, hvad du selv kan gøre for at komme problematikken til livs bedst muligt.

Undervejs i Julies praktikker i forbindelse med uddannelsen, har hun prøvet kræfter med både det kommunale og regionale regi. Hun har haft patientgrupper inden for ortopædkirurgi, medicin, onkologi og neurologi. Derudover har hun en særlig interesse i genoptræning efter blodpropper, hjerneblødninger, holistisk fysioterapi samt kroniske smerter.

I sin bachelor skrev hun om fibromyalgi, og derved tilegnede sig viden inden for træningsformer til disse problematikker.

Under uddannelsen arbejdede hun på en lille klinik, og på Center for Neurorehabilitering i Næstved.

Som aut. fysioterapeut mestrer hun hele kroppen, men især hofte, knæ, spændinger i nakke og ryg som følge af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Og så er hun glad for holdtræning både i salen og på maskiner.

Julie bliver tilknyttet vores klinik på Eskadronsvej.

Hun bor i Næstved og fordriver fritiden med træning, yoga, pilates og reformer.

Call Now ButtonRING OP