Jacob Fabricius Hacke

Aut. fysioterapeut og aut. osteopat.

Jacob er årgang 1988 og startede som fysioterapeutmedhjælper hos Næstved Rygcenter på Eskadronsvej i 2013. Samtidig med, at han blev færdiguddannet fysioterapeut i 2014 blev han fastansat.

​Derfra tog Jacob den 5-årige osteopat uddannelse på IAO i København. Interessen for fysioterapi og osteopati fik Jacob gennem fodbolden, som han tidligere dyrkede på et højt plan. Fra start har han haft en særlig interesse for idrætsskader. ​

Book en tid hos Jacob her.

Jacob Hacke er aut. osteopat og arbejder blandt andet med idrætsskader hos voksne og børn, nakke-, hofte-/lyskeproblematikker, skulder- og rygproblemer samt fordøjelsesproblemer. Derudover er Jacob en del af hjernerystelses teamet. Hos Jacob får man en behandler som altid ser på det hele menneske, da årsagen til ens problem kan være meget forskelligt fra person til person.

Jacob har de seneste mange år beskæftigede sig med livsstil problematikker og holder foredrag omkring dette. Her bruge han blandet andet vores Kropsanalyse. Fokus i forløbet er at optimere på KRAMSSS (kost, rygning, alkohol, motion, søvn, stress, sex) områderne.

Derudover har Jacob udviklet et sansemotorisk screenings program som bruges til sportsfolk for at teste deres evner og begrænsninger i forhold til at optimere den enkelte persons potentiale i den givne sport. Derudover holder han oplæg for sportsklubber omkring sportsperformance.

Book en tid hos Jacob her.

​Han bor i Næstved med sin hustru Lykke og deres to børn (sommeren 2016 og sommeren 2019).​

​Book en tid hos Jacob:
Telefon 5573 8844 eller på [email protected]

Læs mere om vores andre osteopater her:
Hans Andersen | ​Nikolaj Kaufmann​ | Anders Bengtsson |  Carsten Holmstrøm Munch | Nadia Pedersen | Thomas Hyldelund

​Vi har desuden:
Henrik Thorsø Christensen, som har læst osteopati i 5 år.