Henrik Thorsø Christensen

Aut. fysioterapeut / tidligere osteopat studerende.

Henrik er årgang 1983. Han blev uddannet professions bachelor i fysioterapi på Fysioterapeutskolen i Næstved i januar 2008. Henrik kom til Næstved Rygcenter i 2009 og er i dag tilknyttet vores afdeling i Købmagergade.

​Han har desuden læst osteopati i fem år i København. For at Henrik må kalde sig osteopat, mangler han kun den afsluttende opgave/eksamen. På de fem år han har studeret, har han været gennem alle kroppens funktioner, og har derfor et indgående kendskab til, hvordan kroppen fungerer.

Henrik har en fortid, som fitnessinstruktør, hvor han blandt andet havde børnehold, styrkehold, ryghold og almindelig genoptræning. Fritiden bruges i selskab med familien, og meget gerne i naturen.

Henrik har dyrket en masse forskellige idrætsformer i sit liv blandt andet: ​Konkurrence svømning, tennis, fodbold, amerikansk football, karate, dykning (PADI / open water diving) og undervandsjagt (fridykning).

Henrik bor med sin kone og tre børn i Slagelse.

Book en tid hos Henrik på telefon 5573 8844 - eller på [email protected]

Telefonerne er åbne mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen til. kl. 14:00).