Helene Sander Bjerrum

Helene Sander Bjerrum

Aut. fysioterapeut

Helene er årgang 1993, og afsluttede sit studie til fysioterapeut fra skolen i Næstved i sommeren 2016. Hun blev ansat hos Næstved Rygcenter i august 2019.

Siden sin afsluttende eksamen i 2016 har hun blandt andet arbejdet på Solgaven i Næstved og Nykøbing Falster Sygehus. Det var på sygehuset at hun fik interessen for det gynækologiske og obstetriske område. Hun fik lov til at gå med GYN/OBS* fysioterapeuten og var vikar for hende på barselsgangen, når hun ikke var til stede.

Helene søgte videre til Næstved Rygcenter da en stilling med pædiatri (fysioterapi for børn) og generelt klinik arbejde blev slået op. Det har altid været en interesse for hende, at skulle arbejde med børn og nu bød muligheden sig.

Hun arbejder mandag, onsdag og fredag på en skole med handicappede børn og har flere børn til træning/behandling på klinikken.

Udover at få lov til at arbejde med det pædiatriske område, har hun fået lov til at tage sin anden interesse med sig: GYN/OBS* fysioterapi.

Hun behandler og træner med gravide, deler efterfødselsholdet med aut. fysioterapeut Josephine Klitgaard Jensen og har inkontinenspatienter til behandling også.

Hun er en ud af de 2 uroterapeuter vi har på klinikken. Helene er ansvarlig og koordinerende fysioterapeut for alle udebehandlinger.

Helene er tilknyttet vores klinik på Ekskadronsvej. Privat bor Helene i Næstved med sin kæreste.

Kurser: 

CPOP kursus

Modul 1 kursus DUGOF: Grundlæggende kursus fysioterapeutisk i undersøgelse og behandling af inkontinens hos voksne

*En gynækologisk fysioterapeut/ Uroterapeut har viden omkring bækkenbundens anatomi og funktioner og kompetencerne til at udføre en fysioterapeutisk undersøgelse af bækkenbundsmuskulaturen og den anale sphincters funktion.

Det modul vi har bestået har givet os viden til at differentiere mellem forskellige typer af urin- og analinkontinens hos voksne, samt rådgivning og vejledning i forbindelse med behandling.

Se alle vores fysioterapeuter her.