Helene Sander Bjerrum

Helene Sander Bjerrum

Aut. fysioterapeut

Helene er årgang 1993 og er uddannet fra skolen i Næstved i sommeren 2016. Hun blev ansat hos Næstved Rygcenter i august 2019.

Siden sin afsluttede eksamen, har hun blandt andet arbejdet på Solgaven i Næstved og Nykøbing Falster Sygehus. Det var på sygehuset hun fik interessen for det gynækologiske og obstetriske område.

Helene gik med Gyn/Obs* fysioterapeuten til patienterne og var vikar for hende på barselsgangen, når hun ikke var til stede.

Da Helene søgte videre til Næstved Rygcenter, var det på baggrund af et stillingsopslag inden for pædiatri (fysioterapi for børn) og generelt klinik arbejde. Det har altid været en stor interesse for hende, at skulle arbejde med børn og nu bød muligheden sig.

Mandag, onsdag og fredag arbejder hun på en skole med handicappede børn. Herude er hun også den ansvarshavende fysioterapeut. Derudover har Helene flere børn/unge til træning/behandling på klinikken.

Udover at få lov til at arbejde med det pædiatriske område, har hun fået lov til at give sig i kast med sin anden interesse: Gyn/Obs* fysioterapi. Hun behandler gravide kvinder.

Helene er tilknyttet vores klinik på Eskadronsvej. Hun er ansvarlig og koordinerende fysioterapeut for alle udekørende behandlinger.

Privat bor Helene i Næstved med sin kæreste, søn som er fra februae 2023.

 

Specialiserede kompetencer: Gyn/Obs fysioterapi, vulvodyni lidelser
Erfaren fysioterapeut inden for: Pædiatri
Andre interesseområder: Bækken, nakke, kæbe, hovedpine, ryggen

Kurser: 

CPOP kursus 2019

Modul 1 kursus DUGOF: Grundlæggende kursus fysioterapeutisk i undersøgelse og behandling af inkontinens hos voksne. 2021

** Kursus Dansk Selskab for Vulvodyni lidelser DSVL 2022

*En gynækologisk fysioterapeut/uroterapeut, har viden omkring bækkenbundens anatomi og funktioner. Man har kompetencerne til at udføre en fysioterapeutisk undersøgelse af bækkenbundsmuskulaturen og den anale sphincters funktion.

Det modul vi har bestået har givet os viden til at differentiere mellem forskellige typer af urin- og analinkontinens hos voksne, samt rådgivning og vejledning i forbindelse med behandling.

** ISSVD (International Society for the Study of Vulvavaginal Desease) har defineret vulvodyni som ”kronisk ubehag med svien og brændende smerter uden objektive fund”. Det vil sige svien og brændende smerter, uden at man kan se, mærke eller måle nogen usædvanlige tilstande i området.

 

RING OP