Frederikke Granhøj Bomholt

Frederikke Granhøj Bomholt - Aut. fysioterapeut​ - Næstved Rygcenter

Aut. fysioterapeut​

Frederikke er på barsel til foråret 2023.

Frederikke Granhøj Bomholt er årgang 1996. Hun er uddannet fysioterapeut fra skolen i Odense i januar 2020, og blev ansat hos Næstved Rygcenter den 15. november 2020.​

Som gymnast drømte Frederikke om at komme på Verdensholdet, men sådan blev det ikke. Ved de timelange træninger og mange opvisninger havde holdet en fysioterapeut med. Det vakte interesse for faget hos Frederikke, som startede uddannelsen. Det gik hurtigt op for hende, at arbejdet som fysioterapeut indeholdt meget andet end hjælp til gymnasterne. Det måtte hun dykke længere ned i.

Frederikke har altid være en nørd omkring kroppens anatomi og fysiologi. I dag er det især ryggen, der har hendes interesse. Derfor skrev hun den afsluttende opgave på uddannelse om scoliose (skæv eller krum ryg) hos unge. Interessen for ryggen er intakt, hvilket passer rigtig godt ind i jobbet hos Næstved Rygcenter.

Siden hun afsluttede sin eksamen, har hun blandt andet arbejdet med knæ, skulder og nakke, men hun mestrer alle kroppens funktioner.

Du vil kunne booke tider hos Frederikke på Eskadronsvej.

Frederikke bor i Odense med sin kæreste. I fritiden dyrker hun crossfit og vægtløftning.

Book en tid hos Frederikke på telefon 5573 8844 eller på mail@nryg.dk
Telefontider: mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).​

Se alle vores fysioterapeuter her.

RING OP