Camilla Clausen

Camilla Clausen

Aut. fysioterapeut / har læst osteopati i to år

Camilla er på barsel indtil efteråret 2024.

Camilla er årgang 1991. Hun er uddannet fysioterapeut 1. juni 2014 og blev ansat hos Næstved Rygcenter 1. juli 2014.

I halvandet år var hun desuden fysioterapeutmedhjælper i Roskilde Fysiocenter. Undervejs i uddannelsen valgte Camilla akupunktur som tilvalgsfag, og har efterfølgende taget ekstra kursus i dette. Derudover er hun uddannet som fitnessinstruktør.

Book en tid hos Camilla her.

Camilla har læst de to første år på osteopati-studiet. Hun har derfor tilegnet sig en specialiseret viden om undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af store dele af kroppen, hvilket er en overbygning af hendes viden fra fysioterapistudiet.

Gennem de seneste år har hun også fungeret som klinisk vejleder for studerende, fra fysioterapi uddannelsen i Næstved og Roskilde. Flere gange om året tager hun de studerende under sine vinger, når de skal i praktik i forbindelse med deres uddannelse.

Camilla er født på Bornholm, og efter en kort periode i Vejle valgte hun at starte på Skolen for Fysioterapi i Næstved. Hele livet har Camilla dyrket idræt. Først svømning og gymnastik, og som 11-årig skiftede hun til badminton, som i gymnasietiden blev til fem gange om ugen.

Camilla er den del af vores Rygskoleteam, og behandler også med akupunktur. Hun behandler fra klinikken på Eskadronsvej.

Book en tid hos Camilla her.

Hun er en gæv pige med let til smil, og så bor hun med sin kæreste og søn (2020) i Mogenstrup.

Telefontid:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).

Se alle vores fysioterapeuter her.

RING OP