Anders Bengtsson

Aut. fysioterapeut | aut. osteopat DO | akupunktør MedAc (RAB)

Anders er årgang 1967, og blev i 1997 aut. fysioterapeut. I 2017 afsluttede han sin uddannelse til osteopat DO. 1. april 2018 startede han hos Næstved Rygcenter.​

I de forudgående 17 år har Anders arbejdet på privatklinik i Næstved området. Før det arbejdede han inden for sygehusvæsenet. Han er desuden eksamineret ad modum McKenzie (cert. MDT), hvilket vil sige, at han er specialiseret i diskusprolaps og rygsmerter.

Han har også en diplomuddannelse i akupunktur, som hjælper på smerter og en hurtigere helbredelse. I vinter 2018 efteruddannede han sig i Belgien i manipulation af nakke, ryg og bækken.​

Med sin store erfaring og mange uddannelser så behersker Anders teknikker til alle kroppens funktioner, og sammenhænge. Han ser kroppen som et hele, og du kan forvente at Anders både går i dybden i selve problemet, men også vil undersøge og behandle andre dele af kroppen for at fjerne årsagen.

I november 2018 blev han RAB, og medlem af Danske Behandlerforbund. Uddannelsen har han taget hos Dansk Selskab for akupunktur i fysioterapi. Det er en uddannelse, som Danske Fysioterapeuter tilbyder. Med den uddannelse er han klar til at behandle patienter med rygsmerter, hovedpine, tennisalbue med mere, både som selvstændig behandling, eller som supplement til den osteopatiske behandling.

Hans interesseområde er meget all round. Han behersker således alle kroppene funktioner

Når Anders valgte at læse osteopati, som er en uddannelse, der bygger ovenpå fysioterapien, var det interessen for at kunne hjælpe patienterne længere, end han kunne med den viden, han havde. Anders Bengtsson er derfor specialist til at undersøge og behandle patienter, der har smerter eller nedsat funktion, som for eksempel nakke- ryg- bækkensmerter, iskias hovedpine, mavetarmproblemer og så videre.

Anders er rolig, lyttende, forstående og grundig. Han bruger meget tid på en grundig undersøgelse, inden behandlingen.

Privat dyrker han styrketræning. Bor i Næstved med sin kone Jeanette, og er far til tre.

Book en tid hos Anders:
Telefon 5573 8844 eller på [email protected]

Telefontider:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 11:00 og fra kl. 12:00 til kl. 16:00 (om fredagen kun til kl. 14:00).

Læs mere om, hvad osteopati kan hjælpe dig med

​​Læs mere om vores andre osteopater her:
Hans Andersen | ​Carsten Holmstrøm Munch | Nikolaj Kaufmann | Jacob Fabricius Hacke | Nadia Pedersen

​Vi har desuden:
Henrik Thorsø Christensen, som har læst osteopati i 5 år.