Amalie Rygner

Amalie Rygner – årgang 1985 - aut. ostepat.

Aut. Fysioterapeut fra skolen i 2009 og i 2016 blev hun osteopat fra International Academy of Osteopathy (IAO). I 2018 fik hun sin autorisation og er i september 2022 havde hun tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed (Styrelsen for patientsikkerhed kigger over skulderen og sikrer, at alt omkring behandling og journalisering lever op til lovkravene). Der bestod Amalie uden anmærkninger.

Book en tid hos Amalie her. Du kan også sende en mail os - tryk her. Se alle vores øvrige osteopater her.

Amalie har siden 2012 arbejdet på privat klinik. Hun har gode resultater indenfor: Hjernerystelse, hovedpine (herunder spændinger), piskesmæld, migræne, kranie-sakral-terapi, kæbesmerter, nakkesmerter, skulder, albue, fødder, fordøjelsesproblematikker, refluks hos voksne, forhøjet blodtryk med mere.

Som osteopat er hun glad for, at arbejde med kroppen som en helhed. I behandlingen arbejder hun med kroppens forskellige systemer, der inddrages med henblik på en god og effektiv behandling. Hun gør sig umage for at finde årsagen til dit problem. Målet er at dygtiggøre sig som manuel behandler indenfor osteopati, samtidig med at hun bruger erfaringen fra fysioterapien.

Amalie behandler fra vores klinik i Købmagergade. Privat bor hun i Næstved med manden Morten og deres to piger fra henholdsvis 2014 og 2018.

Book en tid hos Amalie her. Du kan også sende en mail os - tryk her. Se alle vores øvrige osteopater her.

Call Now ButtonRING OP